Onze veelzijdige

Diensten

01

Stalen constructies

Maatwerk is datgene waar we goed in zijn. Variërend van stalen constructies als onder andere stalen spanten, stalen trappen, stalen binnen en buiten deuren, stalen overkappingen tot aan complexe constructie’s als staalbouw, stalen spanten of liggers en stalen kolommen voor gebouwen en loodsen tot aan machine onderdelen. Ook laswerk, reparatie en modificatie’s aan machine’s en staalconstructie’s in Staal of Rvs. Zowel voor bedrijven als particulieren. De specifieke vraag van de klant staat centraal, hierdoor beschikken wij over een grote diversiteit aan werkervaring. De specifieke vraag van de klant staat centraal, door nauwe samenwerking met diverse gespecialiseerde bedrijven en juiste communicatie met de klant kunnen wij de hoogst haalbare producten op maat leveren. Tevens zijn wij erkend leerbedrijf. Met onze ervaring in de staal branche kunnen wij u een breed scala aan perfect afgewerkte en doordachte producten aanbieden.Tevens zijn wij uw aangewezen partner voor alle voorkomende staalconstructie’s en reparatie’s. Meer weten?

02

Trap en hekwerken

Een stalen trap voorzien van trap balustrade met of zonder glas is een prachtig stijlelement voor je woning of kantoor. Dit geeft een mooi ruimtelijk effect aan de inrichting en creert zichtlijnen door een woning of kantoor. Zelf al ideeën over hoe de trap eruit moet komen te zien? Het design, de kleur, de afwerking, maar ook de dikte van het profiel. Een rank profiel bijvoorbeeld geeft doorgaans een landelijke uitstraling, een wat breder profiel maakt de trap strak en modern. Geen enkele stalen trap wordt standaard in productie worden genomen, maar op bestelling worden gemaakt. Het zijn vrijwel altijd unieke exemplaren, ontworpen door uw architect of misschien wel door uzelf, al dan niet in samenwerking met ons. Een stalen middenboom trap, een steektrap met of zonder balustrade? Een bovenkwarts trap met of zonder bordes? In staal of zelfs rvs? Het kan allemaal. In een hoogglans, zijdeglans of matte uitvoering. Jij bepaalt. Wij denken met je mee. Vanuit het materiaal, de techniek en uit onze jarenlange ervaring. Meer weten?

03

Stalen deuren

De Stalen deuren maken wij geheel in eigen beheer, op maat en volledig naar je wensen. De stalen deur op maat zijn standaard voorzien van transparant veiligheidsglas en is leverbaar in alle voorkomende ral kleuren. Wij maken stalen scharnier deuren, stalen schuifdeuren en de bekende stalen taatsdeuren. Dit kunnen industriële stalen deuren, landelijke stalen deuren of moderne stalen deuren zijn. Uiteraard worden de deuren ook op locatie door ons geplaatst. Naast taatsdeuren draai- en schuifdeuren produceren wij ook zijlichten en bovenlichten en complete scheidingswanden. Wil je meer weten over onze stalen deuren?

04

Stalen meubels

Van zeer robuust maatwerk tafel tot een tafel met een wat minder ruige uitstraling met eventueel een bijpassend bankje? Een metalen onderstel met bijvoorbeeld een blad van oude eikenhouten wagondelen of geschaafde dikke balken? Of je levert een houten blad aan waar een metalen onderstel moet komen? Het onderstel kan in vele kleuren gecoat worden. Ook zijn diverse kleuren in een matte finish mogelijk. Eventueel kan het mat transparant gecoat worden zodat de industriële look behouden blijft. Qua afmeting zijn er praktisch geen beperkingen waardoor je een op maat gemaakte meubel krijgt wat perfect in je huis past. Meer weten over de mogelijkheden?

05

Stalen maatwerk

Wij kunnen (bijna) alles van staal produceren. Denk hierbij aan stalen frames voor keukens, douchewanden, roomdeviders en dingen die wij zelf niet eens kennen. Dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Van idee tot ontwerp

Wij helpen u graag met het maken van een ontwerp of het uitwerken hiervan.

Fabricage

Wij kunnen zo goed als alles in onze eigen werkplaats realiseren.
Van laswerkzaamheden tot knippen, zetten en buigen.

Montage

Alles wat we fabriceren kunnen we ook bij u op locatie monteren. 

Open chat
1
Hallo,
Hoe kunnen we je van dienst zijn?